Återförsäljare av fönster från Schüco

Vårt sortiment från Schüco

Fönsterfabriken AB är återförsäljare av fönster från Schüco. Vi har ett brett sortiment inom kompositsystem från Schüco som innehåller allt från fönster/fönsterdörrar till slide in/skjutdörrar. Vi har också inåtgående och utåtgående lösningar och ett unikt system anpassat för vårt nordiska klimat. Deras fönster med aluminiumutsida finns också i vårt utbud och nu kan vi även erbjuda ett unikt alu-inside system som används till bland annat passivhus för enkla energismarta lösningar.

Vad gör Schüco

Företaget utvecklar och säljer systemlösningar för fönster, dörrar, fasader, skjutsystem, säkerhetsteknik och solskydd. Med sin certifierade kvalitet och unika design har de genom åren haft stora framgångar. Schüco skapar hållbara klimatskal som sätter människan och dess behov i centrum. Tillsammans med sitt världsomspännande nätverk av partners, arkitekter, projekterare och investerare skapar de system som uppfyller högsta krav på design, komfort och säkerhet. Deras produkter har en lång livslängd och är mycket energieffektiva.

 

Historia

Företaget grundades 1951, och vid den tidpunkten var det markiser och rullgaller tillsammans med skyltfönster som erbjöds. Produkterna tillverkades i det moderna materialet aluminium. Företaget hade på den tiden sex anställda. På 1980-talet fick aluminium konkurrens av komposit/pvc och under 1990-talet kom även stål in i det breda utbudet. Innan millennieskiftet hade även solenergi tagit plats under Schücoflaggan.

Schüco säker ständigt lösningar som är miljösmarta och hållbara för morgondagens samhälle. Idag finns ett särskilt återvinningssystem som underlättar miljöarbetet för alla deras kunder och det är en naturlig del av Schüco. Företaget är verksamt i mer än 80 länder och har över 5400 anställda. Deras utveckling går fort och framtiden ser spännande ut. Vi är stolta över att vara en av återförsäljarna eftersom våra företag står för samma ledord.

Schüco återförsäljare