Slide-in skjutdörr

Trygg och energibesparande dörrenhet

Slide-in dörrsystem passar lika perfekt till ditt uterum och orangeri som att vara en fasad dörr. Den är också uppbyggd på samma grunder som våra fönster, vilket gör att du enkelt kan kombinera fönster och dörrenheter. Har du unika mått. Ingen fara! Vi måttanpassar din dörr.

Denna slide-in dörr har en enhetlig design som är utvecklade för skandinaviskt klimat. Den har nämligen värmeisolering med u-värde ner till 0.82 för hela dörrkonstruktionen. Och för att du ska känna dig trygg på nätterna har vi som standard säkerhetsglas i dörren.

Slide in har ett speciellt vädringsläge som innebär att bågen kan ställas upp med ett avstånd på bara 6 mm från karmen. Denna ventilationsmöjlighet gör att du är trygg samtidigt som du får bra ventilation.

Du kan skräddarsy utseendet på din dörr genom att välja mellan glasdelande poster, mellanglas spröjs, täta fyllningar eller helglasdörrar i säkerhetsglas. För förhöjd säkerhet har denna dörr också beslag, fler och kortare avstånd mellan låspunkterna samt förstärkta slutbleck. Vill du känna dig extra trygg hemma kan du också välja till ett ökat inbrotts- och säkerhetsskydd (klass RC1 eller RC2).

Kvalitetsmärkningar

För att se våra kvalitetsmärkningar, klicka här

Få information

7 + 4 =

Artikelnr: SL82SSD Kategori: